Oester

Dit is de groepspagina van de Oester voor het schooljaar 2016-2017.

Wij werken in onze klas met een datamuur waar wij onze groepsmissie en onze groepsdoelen op hebben staan. De groepsmissie van onze groep is:

Onze klas is de parel van de school.
Rust om je heen.
We blijven bevriend.
We vertrouwen elkaar.
We blijven sportief en creatief.
We helpen iedere parel.

Hier zijn wij het hele jaar mee bezig. Ook zijn wij hard aan het werk met onze groepsdoelen. Daarnaast werken wij aan de verschillende doelen van taal, spelling, rekenen en gedrag.
Elke ochtend en middag beginnen wij in de klas met stillezen. Daarna gaan wij aan de slag met vakken zoals: rekenen, taal, spelling, verkeer, kanjertraining.
Twee keer in de week hebben wij gym van juf Magda. Dit is op de dagen dinsdagochtend en donderdagochtend.
Op vrijdagmiddag hebben wij de Boeiende Middag waarbij wij groepsdoorbroken verschillende creatieve activiteiten doen.

Nynke
Nynke Vogel