Kleutergym na schooltijd

kleutergym 2

Met plezier je leven lang lekker bewegen, wie wil dat niet?

Toch is dit niet vanzelfsprekend, om met plezier te blijven bewegen, ook wanneer je volwassen bent met een drukke baan en een gezin, is voor velen helaas niet weggelegd.

Een goede basis is hierbij belangrijk en die basis start op jonge leeftijd. Vandaar dat de Boeier het bewegen, vooral op jonge leeftijd, erg belangrijk vindt.

Er zijn een aantal voorwaarden om met plezier te blijven bewegen, namelijk:

1. De les is veilig: zowel op fysiek als pedagogisch vlak
  2. Ieder kind kan leren op zijn of haar eigen niveau: er is differentiatie
  3. Kinderen hebben tijdens de les zichtbaar plezier en verlaten de les met een glimlach
  4. Er is ruimte om samen te werken
  5. Er is ruimte om zelfstandig te werken
  6. Er wordt intensief bewogen

Vandaar dat wordt gekozen dat de docent / leerkracht die voor de groep staat goed opgeleid is (ALO, academie lichamelijke opvoeding). Meester Steven verzorgt de gymlessen op de Boeier in de onderbouw en de middenbouw maar is ook werkzaam op andere basisscholen in Lelystad. Hij is een bekend gezicht voor de leerlingen en zal hij tijdens deze les voortborduren op de gymlessen tijdens schooltijd.

Sposter kleutergym 2tart:

week 37: donderdag 15 september

Informatie:

• Tijd: elke donderdagmiddag van 15.30 – 16.15 u.
  •  Plaats: Karveel gymzaal (wisselend geel en blauw, zie rooster).
  • Kosten: € 1,50 per kind per keer.
  • Er wordt een maximum gehanteerd van 30 inschrijvingen, wanneer de 30 overschreden wordt zal er eerst een wachtlijst komen.
  • GO kinderopvang werkt mee, dat betekent dat kleuters die donderdag aanwezig zijn bij de BSO ook kunnen deelnemen aan de kleutergym.
  • De kleuters van OBS de Windroos zijn ook van harte welkom.

Rooster:

Periode:zaal:
 zomervakantie – herfstvakantiegeel
 herfstvakantie – kerstvakantieblauw
 kerstvakantie – voorjaarsvakantiegeel
voorjaarsvakantie – meivakantieblauw
meivakantie – zomervakantiegeel

Inschrijven:

inschrijven via dit formulier. Op deze manier heeft meester Steven alle contactgegevens van alle ouders, mocht er iets gebeuren, dan kan hij meteen contact opnemen.

Zie ook Facebook*: naschoolse kleutergym

* Tijdens de les worden foto’s en video’s gemaakt, mocht u hier bezwaar tegen hebben, kan dit aangegeven worden in het aanmeldformulier.