Leden werkgroep andere schooltijden

Christel Douwes

Mijn zoon Jinto zit in groep 2 (De Zeeotter, bij juf Trudy en juf Serrien). Ik ben getrouwd met Leon van der Veen. Wij zijn beiden werkzaam in het onderwijs. De laatste jaren ben ik ambulant begeleider geweest op verschillende scholen om kinderen met een achterstand in de taal/woordenschat te begeleiden. Ik wil graag meewerken en meedenken over de schooltijden. Verder wil ik me inzetten om de ouderbetrokkenheid te vergroten op ‘de Boeier’. Daarnaast vind ik het belangrijk dat school meegaat met zijn tijd. Ik ben te bereiken via het e- mailadres van school:

Jojanneke van den Steenhoven

Mijn naam is Jojanneke van den Steenhoven. Ik ben moeder van Lisa (groep 3, Guppy) en Bas (groep 2, Zeeotter). Voor vragen over het onderzoek naar ‘andere schooltijden’ ben ik te bereiken via:

Diana Hoets

Mijn naam is Diana Hoets, getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Finn zit in groep 2, in de Zeester, onze jongste twee zijn nog onder de vier. Ik denk graag mee over de nieuwe schooltijden, aangezien ik voorlopig nog wel even een aantal jaar op het plein zal staan. Om tot een goed resultaat te komen is uw mening van groot belang! Wilt u deze met ons delen, of wilt u iets anders kwijt met betrekking tot de nieuwe schooltijden; mail mij dan gerust:

dianahoets@outlook.com

Peter Overman

Hoi, mijn naam is Peter Overman. Mijn dochter Liv zit in groep 2 (Zeeotter) bij juf Trudy en juf Serrien. Op dinsdagmiddag en op woensdag ben ik op het schoolplein te vinden. Mocht je vragen hebben en mij niet treffen op een van deze dagen, kan je mij mailen op:

Martijn van Iersel

Hallo allemaal, mijn naam is Martijn van Iersel. Ik ben leerkracht op ‘de Boeier’ en geef les in groep 7. Inmiddels werk ik zo’n 9 jaar voor Stichting SchOOL. Zelf heb ik twee dochters en die gaan naar basisschool ‘de Warande’. Op de Warande werken ze volgens een continu rooster. In de werkgroep gaan we op zoek naar de balans tussen onze visie op ‘goed onderwijs’ en de regels en wetten waar we mee moeten werken. Als oud GMR lid ben ik goed op de hoogte van wet en regelgeving. Deze ervaring wil ik graag delen binnen de werkgroep. Als u vragen heeft dan kunt u mij mailen op:

m.v.iersel@stichtingschool.nl

Gerda de Lange

Mijn naam is Gerda de Lange , ik werk sinds 2002 op ‘de Boeier’. Momenteel sta ik voor groep 5, maar ik heb in mijn loopbaan van nu alweer bijna 35 jaar alle groepen al een keer voorbij zien komen! ‘De Boeier’ is mijn 3e school, hiervoor heb ik 9 jaar in Mijdrecht en 11 jaar in Amsterdam gewerkt. Deze scholen hadden diverse schooltijden, dus dit onderwerp boeit mij zeer. U kunt mij bereiken via:

Danielle Stolting

Hallo allemaal, mijn naam is Danielle Stolting. Ik ben leerkracht op ‘de Boeier’ in groep 2, daarnaast ben ik ook moeder van een dochter in groep 8 hier op school en een zoon op het voortgezet onderwijs. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. U kunt mij dan vinden in de Zeester. SAMEN staan wij voor nieuwe tijden! Mocht u informatie willen kunt u mij ook mailen op:

d.stam@stichtingschool.nl

Henny Bekhuis

Mijn naam is Henny Bekhuis. Ik werk vanaf 1979 op ‘de Boeier’, in veel verschillende jaargroepen. Ik ga graag met ouders en collega’s in overleg en op zoek naar de meest passende schooltijden voor de leerlingen. Ik ben op school bereikbaar van maandag t/m donderdag of via:

h.bekhuis@stichtingschool.nl

Inge de Nooy

Mijn naam is Inge de Nooy. Ik verzorg de tussenschoolse opvang op ‘de Boeier’, daarnaast ben ik moeder van een dochter in groep 7 (op ‘de Boeier’), een dochter op het MBO in Harderwijk en een zoon op het MBO in Zwolle. Ik ben tussen de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op school.

U kunt mij ook bereiken via:

mailto:i.nooy4@upcmail.nl
tel: 0625494869.

Jessica Laagwater

Mijn naam is Jessica Laagwater en ik ben vanaf augustus 2013 directeur van ‘de Boeier’. Ik heb als kartrekker deze groep ouders en teamleden bij elkaar gebracht om samen een onderzoek te doen naar andere schooltijden op ‘de Boeier’.

Een onderzoek betekent voor mij dat de uitslag nog niet bekend is, dus we gaan op reis en zien wel wat de eindbestemming wordt. Ik hoop dat jullie met veel vragen bij mij of 1 van de werkgroepleden komen. Ik ben te bereiken via:

tel: 0320 222178