Scholen met succes! (Tevredenheidsonderzoek)

Geplaatst op vrijdag 16 januari 2015

Schooljaar 2013-2014 heeft u meegedaan aan een tevredenheidonderzoek van Scholen met succes. Dit onderzoek was uitgezet voor alle scholen van de Stichting SchOOL, hieronder vallen alle openbare scholen van Lelystad). De uitslag van dit onderzoek vindt u via de link onder die stukje.

Wij vinden het belangrijk om de verbeterpunten die uit dit onderzoek komen met u te bespreken. Hiervoor hebben wij een ouderpanel. Voor dit ouderpanel hebben wij nog een aantal ouders nodig die input willen leveren en mee willen denken. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Aukje via mailadres: a.v.d.meer@stichtingschool.nl of bij Jessica j.laagwater@stichtingschool.nl

Hieronder de link naar de samenvatting van de uitkomst van het onderzoek

scholen met succes communicatie 2014