Schoolreis

Geplaatst op maandag 8 juni 2015

IMG_4258

Wij waren afgelopen maandag, 8 juni, met elkaar op schoolreis. Het thema was: Dummie de Mummie!

’s Morgens vertrokken we uit school en met auto’s reden we naar het Trappershonk in Dronten. Daar werden we opgewacht door de gastvrouw van het terrein. We startten met een rondleiding om te kunnen zien waar we konden gaan spelen.

De speurtocht was superleuk met o.a. het bedenken van een heuse vloek, een voetbalopdracht en aan het eind een sarcofaag.

Tussen de middag hebben we gesmuld van heerlijke pannenkoeken.

Met het fantastische weer hebben we zo geboft! Dummie kan niet tegen water, maar wij wel. We zijn gestart met een waterballonnengevecht en toen….. niet doorvertellen hoor …… hebben de papa’s die mee waren de brandslang uitgerold. Wat een waterpret!

IMG_4187

 

Vrij spelen was gezellig. De brandnetels waren plagerig. Het weer was TOP! De sfeer was prima!