Mediaspoor in de Zee-egel

Geplaatst op vrijdag 15 april 2016
Deze week sloten we het project Mediaspoor af. In onze groep zijn wij gevraagd meestervervalsers te worden. Wij hebben in de eerste les gesproken over wanneer is iets echt of nep? Is make-up voor vrouwen bijvoorbeeld nep? Wanneer mag je wel of niet iets vervalsen? Daarna hebben we met elkaar afspraken gemaakt en hebben we goed geoefend op www.pixlr.com
In de tweede les hebben we een bezoek gebracht aan de openbare bibliotheek. Na de uitleg moesten de kinderen opdrachten uitvoeren in de bibliotheek. Ze moesten bijvoorbeeld op zoek naar informatieve boeken waarvan de inhoud misschien niet helemaal waar is.  Kun je zomaar alles geloven wat je leest en ziet?
bieb bieb3 bieb8 NANNA EN MELVIN B ORKA timo en indyamsterdam,haai en auto anne