Super schoolkamp van de Zee-egels in Hulshorst

Geplaatst op woensdag 18 mei 2016

Op dinsdag 17 mei kwamen we aan op de YMCA te Hulshorst. We hebben eerst onze bedden opgemaakt en de omgeving verkend. Na de lunch hebben we het losgeldspel gespeeld. Een soort stratego maar dan met muntgeld. Na dit spel was er nog gelegenheid om te oefenen voor de bonte avond. De kinderen hebben ook nog heerlijk gespeeld op het springkussen, met al het spelmateriaal en bij het prachtige beekje. Met takken en boomstammen in de weer om dammen te bouwen en uit te testen! Het avondeten bestond uit een verse groentesoep, macaroni en een bakje vla.

De bonte avond was erg gevarieerd. Een prachtig zelf geschreven verhaal, gedicht, liedje, modeshow en geweldige moppen.  Daarna het bos in voor het nachtspel. De ontvoerde prinses zoeken in het bos. We gingen in 1 grote groep op zoek naar de prinses en zijn gelukkig geen rovers tegen gekomen.

Na de disco (met DJ Joaquin en Timo)  was iedereen klaar om te gaan slapen! De volgende morgen gingen we na het ontbijt richting de zandvlakte. Een prachtig stukje natuur! We hebben de verjaardag van Timo mogen vieren en afscheid genomen van Anne die naar Almere is verhuisd. We gaan je missen!

We hebben genoten en samen plezier gehad!