Scholletje

Geplaatst op vrijdag 2 september 2016

img_6278Dit is onze groepspagina. Hiermee willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten die we doen.

 

 

 

 

In onze groep zijn aan het werk:

Suzette     Juf Suzette Ubbink-Warmelink (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

roelie

 

 

 

 

 

Juf Roelie Have-Watzema (woensdag)

 

Wij werken in onze klas met een datamuur waar wij onze groepsmissie en onze groepsdoelen op hebben staan. De groepsmissie van onze groep is:

Het Scholletje is de mooiste vis van de zee

En ie-der-een doet lekker mee!

Olé Olé Olé

Hier zijn wij het hele jaar mee bezig. Ook zijn wij hard aan het werk met onze groepsafspraken. Met elkaar maakten wij de volgende afspraken:

  • We werken en spelen samen.
  • We concentreren ons goed.
  • Als iemand praat, praat een ander niet. We luisteren goed naar elkaar.
  • We lopen rustig in de klas en in de school.

Daarnaast werken wij aan de verschillende doelen voor o.a. taal, spelling, rekenen, wereldoriëntatie en gedrag.

Elke dag beginnen wij in de klas met stillezen / lezen uit de leestoren. Daarna gaan wij aan de slag met vakken zoals: rekenen, taal, spelling, woordenschat, schrijven, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur & techniek, verkeer, kanjertraining, gymnastiek, etc. Ons rooster hangt onder het digibord in de klas.

Twee keer in de week hebben wij gym van meester Steven. Dit is op de maandagmiddag (meteen om kwart over één) en de donderdagochtend (direct om half negen).

Op vrijdagmiddag hebben wij regelmatig de Boeiende Middag waarbij wij groepsdoorbroken deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten zoals bijvoorbeeld striptekenen, verhalen schrijven, stop-motion-filmpjes maken en mediteren.