Kinderboekenweek in de Zeeanemoon

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2016

Op donderdag 6 oktober startte de kinderboekenweek op De Boeier. In onze klas kwamen hiervoor een paar oma’s en een opa voorlezen uit een zelf meegenomen boek. Bijzonder hierbij was, dat de opa het boek ook echt zelf geschreven heeft! Hoe leuk was dat. Ook hebben veel kinderen een ‘zwerfboek’ meegenomen. Deze boeken kunnen door alle kinderen in de klas worden gelezen en daarna weer worden doorgegeven.

oma-berit oma-myrtheopa-karlijn

Op maandag 10 oktober kwam ook schrijver Arend van Dam op school. In onze klas hebben we allemaal boeken van hem staan dus was het erg leuk om hem te zien, naar hem te luisteren en hem vragen te mogen stellen.

Op donderdag 13 oktober was dan de grote finale met de voorleeswedstrijd. Uit onze klas deed Karsten mee en dat deed hij fantastisch goed! Helaas heeft hij niet gewonnen, maar we hebben van hem genoten.

voorlees-karsten voorlezen-karsten