Personele wisselingen

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018

Vlak voor de kerstvakantie heeft u een Langszij ontvangen met zeer veel personele wisselingen. Wij begrijpen dat voor veel ouders en kinderen deze berichtgeving laat werd gecommuniceerd. Tot op het laatste moment is er achter de schermen hard gewerkt en nagedacht om in alle groepen een leerkracht te hebben, iedere dag. Een aantal collega’s werkt extra en er heeft een verschuiving plaatsgevonden in de groepen 2 en 8.

De afgelopen weken is het een aantal keren voorgekomen dat wij geen vervanging konden krijgen via het invalbureau waar wij mee samenwerken. Dit is echt een groot probleem, niet alleen bij ons op school, maar bij vele scholen. Wij doen er alles aan om toch de groepen bemand te hebben en geen groepen naar huis te hoeven sturen. Dit is dan ook nog niet voorgekomen dit schooljaar.

De komende weken gaan Roelie en Aukje een plan maken van wie voor welke groep staat na de voorjaarsvakantie. De groepen die dat betreffen zullen hierover tijdig geïnformeerd worden. We hebben gekozen voor half februari, omdat er dan meer zicht is op wie hoeveel inzetbaar is per 1 maart.