Sterk in de Klas

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018

‘Sterk in de Klas’ biedt hulp aan het kind, thuis en op school. ‘Sterk in de Klas’ helpt kinderen bij het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden, zodat zij zich (weer) prettig voelen in de klas. Als een kind lekker in zijn of haar vel zit, zal het leren in de klas beter gaan. ‘Sterk in de Klas’ kan kinderen bijvoorbeeld ondersteunen als het kind wat onzeker is, het lastig vindt om voor zichzelf op te komen of juist erg enthousiast is waardoor ze onrustig worden en/of moeite hebben met het maken van vriendjes.

Er is niet alleen aandacht voor het kind, maar ook voor zijn omgeving. Het kind, de leerkracht en de ouders werken allen aan dezelfde doelen, waardoor een krachtige, gezamenlijke bijdrage plaatsvindt aan de ontwikkeling van het kind.

Het motto van ‘Sterk in de Klas’ is: één kind, één plan thuis én op school. De medewerker van ‘Sterk in de Klas’ maakt een plan op maat, dat bijdraagt aan de gewenste ontwikkeling van het kind. Er is niet alleen aandacht voor wat het kind kan doen, maar ook hoe de leerkracht en ouders kunnen helpen.

Per 1 februari 2018 is Maryam Satari gestart als medewerker ‘Sterk in de Klas’ vanuit het Jeugd en Gezinsteam Lelystad bij ons op school. Zij is aanwezig op de dinsdag en donderdag. U kunt haar bereiken via de onderstaande contactgegevens.
E-mail: m.satari@jgtlelystad.nl
Telnr: 06-22218836