Subsidie schoolplein

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018

De aangevraagde subsidie voor ons schoolplein is door de gemeente Lelystad toegekend! Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Dit betekent dat we de plannen voor ons schoolplein concreet kunnen  maken. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Er is een werkgroep die zich bezig houdt met de uitvoer van het plan. Er is al veel werk verricht door deze mensen, maar het is ook nog niet klaar. Wij zijn erg blij dat zij hun schouders eronder zetten, dank daarvoor! Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u bij een van hen terecht.

Ouders van de werkgroep: Maureen de Munck, Hugo Arendshorst, Anton vd Heuvel, Robin Nadort.
Teamleden van de werkgroep: Martine Kooij, Marjolein van Veen, Magda Brouwer, Aukje van der Meer.