Even voorstellen: Joep Hiemstra

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018
Ik ben Joep Hiemstra en werk vanaf 1 juni als onderwijsassistent op de Boeier.
Tot de zomervakantie gaat dat vooral betekenen dat ik de leraren ga ondersteunen, zodat zij meer tijd krijgen om belangrijke taken te doen naast het les geven.
Sinds september 2017 studeer ik deeltijd aan de pabo om uiteindelijk ook als meester voor de klas te staan.
Ik heb hiervoor in de jeugdzorg gewerkt met probleemjongeren en in de gehandicaptenzorg met mensen met verschillende diagnoses. Toch vind ik het werken met kinderen op de basisschool het allerleukst.
Samen met mijn vriendin Vera, mijn zoon Bram (8 jaar) en dochter Roos ( 3 jaar) woon ik in het Hanzepark in Lelystad. Ik ben in 1977 geboren, dus mag je zelf uitrekenen hoe oud ik ben. Ik lees graag boeken, luister veel naar muziek, ga ik naar concerten en festivals en sport ik bij de bootcamp.
Je mag mij altijd van alles vragen. Dus zie je mij lopen, wees niet verlegen.