Nieuws uit de oudervereniging

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018
Ohhh spannend!!! De komende weken gaan de groepen 5, 6, 7 en 8 op schoolkamp!! Check even of u al betaald heeft 😉. Vandaar dat het nu even wat drukker is binnen de oudervereniging. Afgelopen maandag heeft een team hulpouders van de oudervereniging de boodschappen voor de groepen 8 gehaald. Want onze laatstejaars zullen komend weekend al naar Harlingen rijden om daar met de veerboot naar Vlieland te varen! Boterhamzakjes, chocopasta, een paar afwasborstels en ga zo maar door…. En als dat nog niet genoeg is, een ander team hulpouders heeft de boodschappen voor twee groepen 7 gedaan. Ook zij gaan komende week op kamp in Hierden!

Wilt u ook eens shoppen voor 60 personen? Dat kan! 😃👍
Maandag 11 juni doen we de kampboodschappen voor groep 6,
maandag 18 juni voor nog een groep 7 en maandag 25 juni voor drie groepen 5.
Kom gezellig mee! We zouden het leuk vinden om op deze dagen nieuwe hulpouders te leren kennen.

In deze periode vinden ook de sportdagen plaats. En wat is er dan lekkerder dan even opgefrist worden met een ijsje. Moeten we dus tussendoor ook even kopen.

In de allerlaatste week zullen de groep 8 leerlingen hun schoolloopbaan afsluiten met een spetterende musical voor hun familie en vrienden. Natuurlijk zorgt de oudervereniging voor een welkom ontvangst en een hapje en een drankje. Het zijn twee hele leuke en gezellige avonden om als hulpouder een steentje aan bij te dragen!

Dus, kom gerust eens langs, help mee met boodschappen doen, het verdelen van de spullen, het inschenken van een frisdrankje of wellicht lijkt u een bestuursfunctie leuk. Iedere maandag kunt u ons treffen vanaf 8.30 uur in de teamkamer. Ook kunt u een mail sturen naar: or.boeier@stichtingschool.nl.

Groetjes en tot snel!!
De oudervereniging