Uitnodiging bijeenkomst Ouderbetrokkenheid 3.0 op de Boeier

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018
Zoals in de Langszij van 5 april j.l. aangekondigd, organiseren we een bijeenkomst in het kader van Ouderbetrokkenheid 3.0. Dit gaan we doen op:

21 juni van 17.30 – 21.00.

Voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Het is een eenmalige bijeenkomst. Er is al een aantal aanmeldingen binnen, daar zijn we erg blij mee, maar om een goed beeld te krijgen is het wenselijk dat er meer ouders meedoen. Heb je belangstelling en kun je op die dag en dat tijdstip? Meld je aan! Indien er dieetwensen of -eisen zijn dan horen we dat ook graag meteen. Voor een vegetarische variant zal sowieso gezorgd worden. Aanmelden kan via een mailtje naar r.renzema@stichtingschool.nl of loop even binnen bij Roelie of Aukje en vertel het ons.

Ouderbetrokkenheid 3.0 houdt in dat de school en de ouders delen en samen zoeken naar nieuwe informatie met een doel voor ogen dat voor beide helder is: de ontwikkeling van het kind. Bij Ouderbetrokkenheid 3.0 gaat het dus niet alleen om (elkaar) informeren maar om samenwerken.

De drie kernwaarden van Ouderbetrokkenheid 3.0:

1.     We zijn gelijkwaardig
  2.     We zijn samen verantwoordelijk
  3.     We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar
In de uitvoering worden er twee noodzakelijke componenten benoemd: Het jaarlijkse startgesprek en een communicatieplan op maat.

Graag spreken wij jullie als ouders hierover. Er zijn vanzelfsprekend ook leerkrachten aanwezig bij deze bijeenkomst.