Wij zoeken leerkrachten voor het schooljaar 2018-2019!

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018
Wij hebben vacatures in de volgende groepen:
Groep 2 voor 0,2 fte
Groep 7 voor 0,4 fte
Groep 8 voor 1,0 fte
Groep 8 voor 0,6 fte
Groep 8 voor 0,2 fte
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die dat is? Dan kun je een mail sturen met je motivatie en de voorkeur voor de groep(en) naar: a.v.d.meer@stichtingschool.nl Op onze website kun je verdere informatie vinden: www.obsdeboeier.nl
Heb je nog vragen? Bel gerust naar school en vraag dan naar Aukje van der Meer (di, woe, do) of Roelie Renzema (ma, di, do ,vrij).

Verder is Stichting SchOOl, samen met Dit is Wijs ASG, op zoek naar mensen om samen een innovatief opleidingstraject aan te gaan. Zodat je al in 2019 bevoegd voor de klas kan staan. Ben je geïnteresseerd , klik dan verder op onderstaande link.