Grootse afsluiting Kinderboekenweek

Geplaatst op zaterdag 13 oktober 2018

Dit jaar hebben we met alle leerlingen de Kinderboekenweek afgesloten met twee voorstellingen van schrijvers. Vivian den Hollander (van onder andere ‘Spekkie en Sproet’, ‘Kaat en Ko’ en ‘Jij ook van mij’) kwam op woensdag 10 oktober op school met muzikant Mattie voor de groepen 1 t/m 4. Op vrijdag 12 oktober werden de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 getrakteerd op een voorstelling van Tosca Menten (o.a. ‘Dummie de Mummie’, ‘Siem Subliem’ en ‘Dirkje Bakkes’). Op beide dagen konden de leerlingen hun boeken aan elkaar verkopen tijdens een kleedjes-boekenmarkt. Tijdens deze drukbezochte boekenverkoop op een stralend zonnig schoolplein, konden leerlingen tevens hun boeken laten signeren door de schrijvers. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt! Wij willen Vivian en Tosca bedanken voor de fantastische voorstellingen en het signeren van heel veel boeken en boekhandel De Brunte voor de verkoop op beide dagen van de boeken van deze schrijvers.

https://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/554771/kinderboekenweek-groots-gevierd-op-basisschool-de-boeier.html

https://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/554998/schrijfster-van-dummie-de-mummie-signeert-op-de-boeier.html