Schoolplein regels en afspraken

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019
Schoolplein regels en afspraken

Bij een nieuw schoolplein horen natuurlijk ook een aantal nieuwe afspraken en regels. De personeelsleden van de werkgroep hebben onderstaande afspraken opgesteld, waarna ze in een MR vergadering besproken zijn.

De volgende regels en afspraken gelden vanaf 11 maart voor alle kinderen op school.

School:

• De kinderen doen bij binnenkomst op school hun buitenschoenen uit en zetten die onder de kapstok. Graag sloffen of binnen-schoenen aan i.v.m. de hygiëne (toiletvloer).
  • Teamleden dragen hun eigen schoeisel.

Plein:

• Waterpomp: wanneer het slot van de waterpomp eraf is, kunnen de leerlingen  met het water spelen.
  • De groep die het eerst buiten speelt, bepaalt of de pomp open gaat.
  • Lage schommel: leerlingen schommelen zelf zonder hulp van anderen.
  • Houtsnippers zijn bedoeld om de looppaden en modderige gedeelten te bedekken.
  • Laat het groen tot bloei komen; het aangeplante groen moet nog wortelen.
  • De touwen rond de borders zijn ter bescherming van het groen. Zitten kan op de banken/amfitheater.