Wereldverteldag 2019

Geplaatst op maandag 25 maart 2019
Op 19 maart hebben wij verhalenvertellers Lies van Keulen, Corine Kistemaker en Tom Draisma mogen ontvangen op obs de Boeier.  Op 20 maart het was Wereldverteldag en worden er in die week over de hele wereld verhalen verteld. Dit jaar was het thema van Wereldverteldag mythes, legendes en heldendichten.


De boeiende verhalen werden vol passie verteld. In alle groepen werd een verhaal verteld passend bij de leeftijd, van zeemeerminnen in groep 1, naar Zeus in de middenbouw tot het mytische dier de feniks in de bovenbouw.  De kinderen vonden het prachtig en luisterden muisstil naar de verhalen. Na afloop mochten de kinderen nog vragen stellen aan de vertellers en zo ontstonden mooie gesprekken.


We kijken uit naar de volgende Wereldverteldag.OLYMPUS DIGITAL CAMERA