Bring and Buy Sale voor schoolplein!

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019

Beste ouders,

Op 5 juli vindt de formele opening van ons nieuwe plein plaats. De wethouder komt om het plein officieel in ontvangst te nemen van de Boeier. Tussen 14:00 en 16:00 uur houden wij een mooi pleinfeest waarbij ouders, vrienden en familie welkom zijn om ons nieuwe plein te bewonderen!

Om geld in te zamelen voor de werkzaamheden plannen wij een “Bring and Buy Sale” tijdens het pleinfeest.

Wij willen u vragen om iets mee te nemen en te doneren aan school zodat wij dat kunnen verkopen in de middag op het plein. Bijvoorbeeld zelfgebakken taartjes, gebak, muffins of koekjes. En dan als u langs komt, graag iets kopen om mee te nemen naar huis!

Wij hoor graag van u als u wilt reageren op deze oproep van ons als ouderraad!

De ouderraad van de oudervereniging de Boeier

or.boeier@stichtingschool.nl