Welkom op opening schoolplein 5 juli tussen 14:00 en 16:00

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019

Op 5 juli van 14:00 tot 16:00 vindt de formele opening van ons nieuwe plein plaats. Het is vanaf dan een Breed Schoolplein wat betekent dat het plein ook na schooltijd open blijft voor de buurt om er te spelen. De wethouder komt om het plein officieel in ontvangst te nemen van de Boeier.

Natuurlijk willen we de opening vieren en een feest organiseren voor vrienden, familie, buren en onze kinderen.  Het is nu een groen plein waar je natuurlijk kan spelen. Ons feest gaat over bewegen, spelen, gezondheid en creativiteit. We hebben op deze dag:

  • De sponsor loop
  • Kinderen die de schuur schilderen
  • Bring and Buy Sale (doneer en koop uw verse taarten)
  • Vrijwilligers van het Karveel
  • Vlaggen maken
  • Staatsbosbeheer
  • 1000 dingen rommelmarkt en meer!

U kunt ook een begeleide tour over het schoolplein krijgen van een van de kinderen.

e-mail: ob.boeier@stichtingschool.nl