Pleinfeest en sponsorloop een groot succes!

Geplaatst op dinsdag 20 augustus 2019

Het pleinfeest van 5 juli was een groot succes. We hebben het plein symbolisch overgedragen aan de wethouder. Vanaf nu is ons schoolplein een breed en dus openbaar plein, wat betekent dat het plein nu ook buiten schooltijd voor kinderen in de buurt toegankelijk is.

De Flevopost heeft een leuk artikel geschreven over de feestelijke opening van ons plein.

We willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen en zich heeft aangemeld om de pleinfeest tot een enorm succes te maken.

Daarnaast hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 7 ’s ochtends deel genomen aan een sponsorloop. Met deze sponsorloop hebben we ruim €5000.- opgehaald! Wat een fantastisch bedrag! Dit geld zal besteed worden aan de verlichting op het plein.

En heeft u ons prachtig geschilderde schuurtje al gezien?