Factuur voor u ouderbijdrage via e-mail

Geplaatst op vrijdag 17 januari 2020
Beste Ouder / Verzorger,

Wij als ouders en oudervereniging vinden het belangrijk dat er naast het reguliere lesaanbod extra activiteiten georganiseerd worden die de tijd voor uw en onze kinderen op school nog leuker maakt. Dit wordt bekostigd uit de vrijwillige ouderbijdrage.  Denk aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, Koningsspelen, en nog veel meer. Zonder uw bijdrage kunnen deze belangrijke activiteiten niet georganiseerd worden.

Naast de vrijwillige ouderbijdrage is er een verplichte bijdrage. Deze is voor culturele excursies, schoolreis en activiteiten die aansluiten op het onderwijsprogramma van de school.

In december ontving u een factuur voor u ouderbijdrage via e-mail die u gemakkelijk via Ideal kunt voldoen. Neem contact op als u de e-mail niet hebt ontvangen: or.boeier@stichtingschool.nl

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Vriendelijke groet,

Oudervereniging de Boeier