SchoolWapps

Geplaatst op vrijdag 17 januari 2020

De Boeier stapt over naar een nieuw ouderportaal, SchoolWapps. SchoolWapps zal Klasbord gaan vervangen. Op den duur gaan kunnen we SchoolWapps bijvoorbeeld ook gebruiken voor het intekenen voor ouderavonden.

In november alle kinderen een brief meegekregen waarin stond dat ouders bij de leerkracht een brief op kunnen halen met de activatiecode. Deze brieven met activatiecode delen we niet uit i.v.m. de AVG.

Neem contact op met school als je je activeringscode niet hebt ontvangen. Let op, elk kind dat je op school hebt, heeft een unieke code. Ben je ingelogd voor al je kinderen?

Privacy instellingen

Privacy voorkeuren zijn vaak heel persoonlijk en daardoor voor leerkrachten niet altijd even goed te onthouden per kind. In SchoolWapps ouders kan zelf aangeven, aan de hand van gestelde vragen, wat zij wel en niet toestaan voor hun kind of kinderen.

Voor ons en voor de oudervereniging is het erg belangrijk dat u ook de privacy instellingen invult.

SchoolWapps support-instructies