SchoolWapps problemen en toelichting

Geplaatst op maandag 27 januari 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De school van uw kind(eren), maakt gebruik van SchoolWapps voor de communicatie met ouders en verzorgers via het ouderportaal en de app.

Op dit moment kan het voorkomen dat u problemen ondervindt bij de werking van de app. Wij vinden het erg vervelend dat deze technische problemen zijn ontstaan. We bieden hiervoor onze excuses aan en doen er alles aan om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

App bijwerken
In de laatste versie van de mobiele app zijn de technische problemen verholpen. U kunt de app updaten via de App Store (Apple) of Google Play Store (Android).

Ontbreken er zaken in het menu? Zo lost u het op.
Na het installeren van de nieuwe versie van de app kan het zo zijn dat niet alle menu-items getoond worden. Dit probleem kunt u verhelpen door uzelf opnieuw aan te melden in de mobiele app.
1. Open de app SchoolWapps
2. Klik op het menu
3. Klik op Mijn Account
4. Klik op de prullenbak om u af te melden en kies vervolgens Ja
5. Log opnieuw in. Vul uw schoolcode in (obsdeboeier) en daarna uw gebruikersnaam of emailadres en wachtwoord.

Veelgestelde vragen
Op www.schoolwapps.nl/ouders staat een overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen door het formulier op deze pagina in te vullen.
Onze supportafdeling geeft u (op werkdagen van 7.00 – 18.00 uur) binnen een werkdag antwoord.

Wilt u contact opnemen?
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de supportafdeling:
1. U kunt een melding doen vanuit de SchoolWapps-app:

• Open de app SchoolWapps
  • Klik op het menu
  • Ga naar Mijn instellingen
  • Klik op Feedback geven
  • U kunt nu een probleem melden of vraag stellen.

2. U kunt chatten vanuit een internet-browser:

3. U kunt een melding doen via het contactformulier:

Wij doen er alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

namens het SchoolWapps-team,