Inschrijven avondvierdaagse tot 20 maart!

Geplaatst op woensdag 11 maart 2020

Beste ouders/verzorgers en leerlingen van de Boeier,

De voorbereidingen van de avond4daagse van 2020 zijn reeds in volle gang. Dit jaar gaan we natuurlijk weer als school gezellig wandelen tijdens dit fantastische evenement. De avond4daagse staat in het teken van de viering van de 50ste editie met als thema “Back to the 70’s”.

Dit jaar wordt de avond4daagse gehouden van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni 2020. Zet dit alvast in je agenda. Kom jij ook gezellig met al je klasgenoten lopen dit jaar? Schrijf je dan meteen in op de website: www.lelystadloper.nl

Let op: deadline inschrijving is 20 maart

Jouw aanmelding is definitief bij het invullen van het inschrijfformulier en zodra de betaling is voldaan via iDeal.

Om het feest compleet te maken zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Lijkt het u leuk om hierin iets te betekenen kan kunt u zich ook aanmelden op de website.

We zitten met smacht te wachten op jullie inschrijvingen.
Met vriendelijke groeten,

Werkgroep Avond4daagse 2020