Ouder gezocht voor de medezeggenschapsraad

Geplaatst op woensdag 27 mei 2020

Ouder gezocht voor in de Medezeggenschapsraad

Doordat het termijn van ons ouderlid Arjan Kraster in juli afloopt zijn we op zoek naar een nieuwe ouder/verzorger die onze raad van medezeggenschap wil komen versterken.

De raad van de Boeierschool bestaat uit 4 ouders en 4 leraren. Via de Wet op de Medezeggenschap hebben wij het recht als ouders om mee te beslissen en/of te adviseren bij de besluiten die de directie neemt. We vergaderen ongeveer 8 keer per jaar in de avond.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van de boeierschool. Financiele of juridische ervaring is erg welkom.

Er zijn inmiddels al 2 aanmeldingen binnen. Dus bij je aanmelding graag ook direct een stukje inleveren voor de verkiezingen met je motivatie, kennis en ervaring, in welke groep je kinderen ziten en een (pas)foto, max een half 4 viertje. Deze mag gestuurd worden naar mr.boeier@stichtingschool.nl tot en met maandag 25 mei.

Met vriendelijke groet namens de MR,

Hanneke Hofman en Daniella Morcus