Planning juni – kunnen wij helemaal open?

Geplaatst op woensdag 27 mei 2020

Beste ouders/verzorgers,

U hebt ongetwijfeld gehoord dat in de persconferentie van vorige week is gezegd dat de basisscholen per 8 juni weer helemaal open kunnen. De P.O.Raad, een overkoepelend adviesorgaan voor het basisonderwijs, heeft gisteren laten weten dat zij nog niet klaar zijn met het opstellen van de protocollen voor de start. Onze Stichting moet op die richtlijnen wachten want daarmee kunnen we dan ons onderwijs weer opnieuw vormgeven voor in elk geval de periode tot de zomervakantie. Ook de Boeier is afhankelijk van die informatie, we kunnen nog niets organiseren voor er meer duidelijk is.
Ik hoop en verwacht dat ik vrijdag aanstaande zal kunnen melden hoe ons onderwijs er vanaf 8 juni uit zal zien.

In onze planning voor juni stonden nog twee studiedagen gepland. Op 15 en 16 juni. We vinden het nu belangrijk dat we zo veel mogelijk les op locatie kunnen verzorgen. Ik heb aan de MR het voorstel gedaan om deze dagen te verzetten naar de woensdagen in juni. Ze zijn daarmee akkoord gegaan. Dat betekent dus dat de woensdagen 10 en 17 juni nu studiedagen zijn. 24 juni was dat al.

Aanstaande vrijdag hoop ik meer informatie te kunnen sturen over ons onderwijs vanaf 8 juni.

Hartelijke groeten
Roelie Renzema