Opening feest Schoolplein

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019

Op 5 juli tussen 14:00 en 16:00 vindt de formele opening van ons nieuwe plein plaats. Het is vanaf dan een Breed Schoolplein wat betekent dat het plein ook na schooltijd open blijft voor de buurt om er te spelen. De wethouder komt om het plein officieel in ontvangst te nemen van de Boeier.

Natuurlijk willen we de opening vieren en een feest organiseren voor vrienden, familie, buren en onze kinderen.  Het is immers een groen plein waar je ‘natuurlijk’ kan spelen. Onze feest gaat over bewegen, spelen, gezondheid en creativiteit.  We hebben op de dag:

• De sponsorloop
  • Kinderen die de schuur schilderen
  • Bring and Buy Sale (doneer en koop u verse taarten)
  • Vrijwilligers van het Karveel
  • Vlaggen maken
  • Staadsbosbeheer
  • 1000 dingen kleed en meer!

Je kunt ook een giuded tour door het schoolplein maken door een van de kinderen.

Natuurlijk hebben we koffie en thee geregeld via de Ouderrad.

Vrijwilligers zijn nodig om op deze dag te helpen!

Zonder jou kunnen we geen gedenkwaardige dag creëren voor de kinderen en de buurt.

e-mail: ob.boeier@stichtingschool.nl