De Langszij

De Langszij is ons nieuwsbulletin. In de Langszij staan alle data van activiteiten, vrije dagen, vakanties en andere belangrijke mededelingen.

Met ingang van schooljaar 2017-2018 wordt de Langszij verstuurd via het mailprogramma MailChimp. Mocht u de Langszij nog niet ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar info.boeier@stichtingschool.nl. Vergeet u daarbij niet om de namen en groepen van uw kinderen (en eventueel extra e-mailadressen) te vermelden?

Bent u al wel aangemeld, maar ontvangt u om onduidelijke redenen de Langszij niet, kijkt u dan eens in uw spambox of (bij Gmail) onder het tabblad ‘reclame’.

De nieuwsberichten uit de Langszij worden ook geplaatst op de homepage van onze website onder het kopje ‘nieuws’ aan de rechterkant van de pagina. Wilt u oudere edities teruglezen (van vóór september 2017), dan vindt u deze HIER.