groepen

Voorleeswedstrijd Zeeanemoon

Geplaatst op dinsdag 27 maart 2018

Isa heeft de voorleeswedstrijd van de school gewonnen. Daarom mocht zij onze school vertegenwoordigen tijdens de grote voorleeswedstijd van Lelystad. Hierbij is zij 2e geworden!! Gefeliciteerd Isa, heel erg goed gedaan.

Lees verder

Ruimteproject in de Zeeotter

Geplaatst op woensdag 21 maart 2018

In de Zeeotter hebben wij de afgelopen weken gewerkt over het thema ‘de ruimte’. De kinderen hebben van alles geleerd over de planeten, astronauten, raketten en nog veel meer! In de klas hebben wij een ruimtehoek waar de kinderen astronauten in een raket kunnen spelen. In de zandtafel hebben wij ‘maanzand’ zitten en ook in

Lees verder

Project Ruimte in de Zeehond

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018

In de Zeehond zijn we hard aan de slag met het project ‘Ruimte’. Zo leren we dat een raket opstijgt nadat we van 10 tot 0 hebben teruggeteld. Daarna zweeft hij door de ruimte en gaat dan dalen naar de aarde terug. Voordat we op de grond landen, gaat eerst de parachute uit. In de

Lees verder

Koningsspelen in de Zeehond!

Geplaatst op dinsdag 2 mei 2017

Vrijdag 21 april waren de Koningsspelen! Een gezellig en sportief feest! Wat hebben de kinderen genoten van alle spelletjes, én wat hebben de Zeehonden hard hun best gedaan bij het lopen van de rondjes. Een geslaagde Koningsspelen!    

Lees verder

High Tea in het Scholletje

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017

In het kader van ons Landenproject – ter ere van het veertig jarig bestaan van OBS DE BOEIER – organiseerden we met elkaar een High Tea op vrijdagmiddag 17-02-2017. Er was thee en er waren heerlijke proeverijtjes en er was gezelligheid en er waren goede gesprekken! Daarna hebben we met onze missie de voorjaarsvakantie ingeluid.

Lees verder

Juffendag in het Scholletje

Geplaatst op woensdag 15 februari 2017

Op 15 februari waren alle juffen en meesters van de Boeier weer ‘jarig’.

Lees verder

Sinterklaasfeest in de Zeehond!

Geplaatst op donderdag 8 december 2016

Op maandag 21 november hadden wij ons pietencircuit. Een ochtend waarin wij gezellige Sinterklaasspellen met zijn alleen speelden! De kinderen waren verdeeld in groepjes en samen met onze hulpouders hebben we onder andere pepernoten gesjoeld, laarsjes geknutseld en pepernoten gebakken!   Op maandag 5 december was het écht zover: het Sinterklaasfeest. Sinterklaas én zijn pieten waren

Lees verder

Weeksluiting – Oester

Geplaatst op vrijdag 18 november 2016

Sinterklaas stemming op de weeksluiting! Klik op de foto voor verschillende filmpjes van de weeksluiting van de Oester.

Lees verder

Oma’s lezen voor in de Zeehond

Geplaatst op vrijdag 14 oktober 2016

Op donderdag 6 oktober startte de kinderboekenweek op De Boeier. In onze klas kwamen hiervoor oma’s voorlezen uit een zelf meegenomen (prenten)boek. Dit deden we een week lang, elke les! Wat een mooie, leuke en spannende verhalen werden voorgelezen door de oma’s. De Zeehonden hebben genoten!

Lees verder

Voorleeswedstrijd op de Boeier 2016. Boan vertegenwoordigde de Oester.

Geplaatst op vrijdag 14 oktober 2016

Onze voorleeskampioen! Wat zijn we trots en wat las Boan prachtig voor! Dit was voor de groepen 6 de eerste keer dat ze mee mochten doen met de voorleesmiddag van de bovenbouw. Een spannende en mooie afsluiting van de Kinderboekenweek.  

Lees verder