Kinderopvang

Buitenschoolse opvang GO! Kinderopvang

Op basisschool de Boeier is buitenschoolse opvang mogelijk voor kinderen van 4 tot 12 jaar bij BSO de Schatkist.

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis v

oelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij BSO de Schatkist kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De buitenschoolse opvang is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18:30 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres: De Schans 19-09