MR Oudergeleding

Ik ben Maaike Roorda en moeder van Olivier (6), Jasper (4) en in verwachting van onze derde. Als ouder en als voorzitter van de MR probeer ik mijn bijdrage te leveren aan een prettige school, waarin plezier en leren samengaan. Omdat soms sprake is van verschillende belangen is een zorgvuldig luisteren naar alle betrokkenen belangrijk.

Heb je een vraag, of wil je graag iets voorleggen? Spreek me gerust aan. Een mail kan ook altijd. De hele MR is bereikbaar via mr.boeier@stichtingschool.nl.

Wil je liever eerst alleen met de oudervertegenwoordiging praten? Mail dan naar omrboeier@gmail.com

Ik ben Hanneke Hofman, getrouwd met Ramon Hofman en moeder van twee jongens, Tom van 6 en Bas van 4.
Met mijn deelname in de MR wil ik een bijdrage leveren aan een Boeierschool waar kinderen fijn naar toe gaan en waar ouders zich betrokken voelen. Goede communicatie vind ik daarbij heel belangrijk. Wil je meer weten over de MR spreek me gerust aan op het schoolplein.

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Marlies Weistra, 41 jaar, ik ben getrouwd met Rogier (die zelf op de Boeier school heeft gezeten) en moeder van Evi. Evi is 5 jaar en zit in groep 3 bij Kitty en Marjolein. Ik werk bij de rechtbank Midden-Nederland, locatie Lelystad als stafjurist op de afdeling familierecht. Daarnaast ben ik lid van de ondernemingsraad van de rechtbank Midden-Nederland en elke vrijdagochtend ben ik op school te vinden voor de hoogbloeiers van groep 2.

Mijn vader, moeder, zus (vanaf 1 december de juf van groep 3), zwager en schoonzus werken of hebben gewerkt in het basisonderwijs. Ik ben opgegroeid met het onderwijs. Nu mijn dochter naar school gaat zie ik hoe lastig het is voor een leerkracht om in een groep van 25 tot 30 kinderen elk kind te bieden wat hij of zij nodig heeft en zie ik wat een enorme inzet er nodig is om een school goed te laten draaien.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen en meedenken over de inrichting van het onderwijs op onze school. Ik ben er van overtuigd dat wanneer ouders, leerkrachten en directie samenwerken, wij een veilige en prettige leeromgeving voor onze kinderen kunnen creëren.