MR Oudergeleding

Ik ben Hanneke Hofman, getrouwd met Ramon Hofman en moeder van twee jongens, Tom van 6 en Bas van 4.

Met mijn deelname in de MR wil ik een bijdrage leveren aan een Boeierschool waar kinderen fijn naar toe gaan en waar ouders zich betrokken voelen. Goede communicatie vind ik daarbij heel belangrijk.

Wil je meer weten over de MR spreek me gerust aan op het schoolplein.

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Marlies Weistra, ik ben getrouwd met Rogier (die zelf op de Boeier school heeft gezeten) en moeder van Evi. Ik werk bij de rechtbank Midden-Nederland als rechter-in-opleiding.

Mijn vader, moeder, zus (vanaf 1 december de juf van groep 3), zwager en schoonzus werken (of hebben gewerkt) in het basisonderwijs. Ik ben dus opgegroeid met het onderwijs. Nu mijn dochter naar school gaat en ik inmiddels een paar jaar meedraai in de MR, zie ik hoe lastig het is voor een leerkracht om in een groep van 25 tot 30 kinderen elk kind te bieden wat hij of zij nodig heeft en zie ik wat een enorme inzet er nodig is om een school goed te laten draaien. Ik wil graag mijn steentje bijdragen en meedenken over de inrichting en de kwaliteit van het onderwijs op onze school. Ik ben er van overtuigd dat wanneer ouders, leerkrachten en directie samenwerken, wij een veilige en prettige leeromgeving voor onze kinderen kunnen creëren.

Marlies Weistra

Mijn naam is Jacqueline Haar.

Sinds juni 2018 ben ik lid van de MR van de Boeierschool.

Vanuit mijn rol als MR lid zet ik mij in om een bijdrage te leveren aan een leuke school waar goed onderwijs wordt gegeven binnen een veilige leeromgeving.

Met mijn achtergrond als HR-adviseur bij een ander onderwijsbestuur meen ik hier een goede en inhoudelijke bijdrage aan te kunnen leveren. Daadkrachtig, postitief kritisch, meedenkend en vooruitstrevend zijn woorden die mij kenmerken.

Heb jij vragen aan de MR? Of heb je een onderwerp dat je graag op de agenda wilt hebben van de MR? Aarzel niet en stuur een mail naar mr.boeier@stichtingschool.nl

Ik ben Olav Straaten, 37 jaar, en woon samen met Jeanet. Samen hebben wij twee kinderen; Daan is 5 jaar en zit in de zeeschildpad en Saar is bijna 3 (al klaar om naar school te gaan, maar moet nog een jaar wachten). Momenteel ben ik werkzaam als sales- & clientmanager bij Atos (wereldwijde ICT dienstverlener).

Ik wilde graag lid van de MR worden omdat ik het leuk en belangrijk vind om betrokken te zijn bij het onderwijs van mijn kind. Graag wil ik een steentje bijdragen in het, waar noodzakelijk en mogelijk, verbeteren van de school. Het nader tot elkaar brengen van bestuur van de school en ouders vind ik essentieel om er een gezamenlijk succes van te maken. Communicatie is daarin een van de belangrijkste factoren, dit moet beide kanten op werken.  De belangen van de kinderen staan voor mij centraal en hebben dus de hoogste prioriteit. Zij moeten een educatief goede, maar vooral ook leuke periode hebben op de basisschool.

Als ouder binnen de MR zal ik dus ook als klankbord voor alle ouders fungeren. Mocht je dus vragen, suggesties of opmerkingen hebben spreek me dan gewoon aan op het schoolplein.

Olav Straaten